Zeist

Welkom bij onze rijschool in Zeist!

“De autorijschool waar je dat roze kaartje Snel, Simpel en Goedkoop Haalt”

Vooral in Zeist word ons vaak de vraag gesteld of je al mag lessen vanaf je 16e, en hoe dat nou zit met 2toDrive…

Wij begrijpen dat jij natuurlijk z.s.m. je rijbewijs wilt halen en waarom zou je ook een scooterrijbewijs halen als je tegenwoordig al met 16,5 jaar een autorijbewijs kan halen?

Even voor de duidelijkheid de jaartallen op een rijtje:

16 jaar: Nu mag je meedoen aan het theorie examen.

16 jaar en 6 maanden: Nu mag je al beginnen met rijlessen!

17 jaar: Op je 17e verjaardag mag je officieel CBR praktijk Examen doen! Spannend, maar wel een dag die je leven zal veranderen!!!

Tot 18 jaar: Het enige nadeel aan 2toDrive is dat je tot je achttiende met een “begeleider” moet rijden. Hier zitten wat haken en ogen aan.

Wat ik mijn leerlingen altijd aanraad is dat je het beter ‘kalm en goed’ kan doen in plaats van ‘gehaast en half’… Wel sta ik hier te vertellen hoe cool 2todrive wel niet is. Ja, dat klopt een beetje tegenstrijdig, maar gelukkig heb ik ook hier een verklaring voor…

Kijk je hoeft de opleiding nog steeds niet gehaast te doen. Zolang je jezelf maar niet voorbij rijd is allen prima, dat zal natuurlijk wel voor iedereen anders zijn. De een leert direct rijden en de ander doet er iets langer over. Voor alle leerling die in Woerden wonen kunnen hier klikken voor een apparte pagina!

Oké, genoeg over 2todrive...

Voordelen

Het grote voordeel van losse lessen is dat je alle flexibiliteit hebt, je betaald geen les te veel. Wat misschien wel leuk is om te weten dat bij onze Rijschool in Zeist gewoon je geld terug krijgt als je iets niet gebruikt uit je rijlespakket.

Wat vaak gebeurt is dat mensen een garantie pakket nemen, waar een extra praktijkexamen in zit, en dat ze in een keer slagen. Dan hebben ze betaald voor een examen die ze helemaal niet hebben gebruikt, natuurlijk geven we je dan je geld terug.

Bij ons is het nemen van een BASIS PAKKET de slimste optie. Als je die hebt dan maak je gebruik van alle kortingen (hoe meer pakketten je neemt hoe meer korting) en heb je recht op het her-examen tarief. Voor meer info, zie hieronder ?

HET BEGINT NATUURLIJK MET EEN PROEFLES

Onze autorijschool in Zeist staat bekend als zijnde een Goedkope rijschool en daarom zijn alleen de voordeel pakketten niet genoeg! Wij hebben ook nog speciale acties voor iedereen, je kan zelfs je Rijbewijs helemaal Gratis Halen! Check hieronder voor meer informatie…

Nu weet je genoeg over onze prijzen en weet je als het goed is dus ook hoeveel de gehele rijopleiding ongeveer gaat kosten.

De kosten van de rijlessen zijn niet het allerbelangrijkste, hoop ik… Kijk als je hele goedkope rijlessen hebt waar je heel weinig van leert dan heb je significant meer lessen nodig dan als je hoge kwaliteit rijlessen krijgt.

“Bij onze rijschool in Zeist draait het om de leerling en niet om de centen.”

Ik hoor regelmatig mensen die 50-60 lessen nodig hadden om te slagen en dat is echt heel veel. Vaak komt er ook nog eens bij dat een les maar 40 minuten duurt… dus er is niet 50 uur gelest maar 50 x 40 min. En dat komt neer op 33 en een half uur, nou 1 keer raden wat het gemiddelde van onze rijschool is aan aantal lessen wat nodig was om te slagen… Precies ja 33,5 uur maar afgerond 35 uur!

“Laat je dus niet in de maling nemen! Bij ons zijn alle rijlessen ook echt uren”

Sharing is Caring...
Call Now Button