Woerden

Onze autorijschool in Woerden staat voor Eerlijkheid, Veiligheid en het Belang voor de leerling

Ja, wij pakken het ietsje anders aan… De rijscholen wereld in aan het uitdrogen door de verzadiging (er zijn gewoon te veel rijscholen). Daarom word er keihard geconcurreerd tussen verschillende autorijscholen in Woerden. De prijzen en de kwaliteit van de Rijlessen lijden daaronder!

Veel te vaak krijgen we leerlingen die weggestuurd zijn bij een rijschool omdat ze een keertje gezakt waren. Als ze nog een keertje zouden zakken dan zou het slagingspercentage van de rijschool achteruit gaan. Wij bieden natuurlijk een helpende hand voor de arme Leerling… Jammer dat het nodig is.

Niemand zal even snel iets leren en al helemaal niet autorijden, iets wat best gecompliceerd is en niet te vergeten niet ongevaarlijk. Veiligheid is daarom Uitermate belangrijk!

Mede hierom Raden we Iedereen aan een Gratis Proefles te nemen voordat je kiest voor een rijschool in Woerden. Zonder een proefles weet je nooit hoe een Rijschool les geeft, of hoe de instructeurs zijn. Al deze dingen zijn Super belangrijk bij het Kiezen van een Rijopleiding.

Kijk, dit vonden onze oud-leerlingen van de rijopleiding in Woerden

​WAT ZIJN DE KOSTEN?

Ook de kosten zijn super belangrijk. Je gaat natuurlijk niet te veel voor rijlessen betalen!

Mede door de strenge concurrentie worden er online verschillende manieren gezocht om een rijopleiding erg goedkoop aantrekkelijk te laten lijken.

Een beetje wat RyanAir doet op de vliegmarkt, goedkope tickets uitgeven maar dan wel voor alles betalen. Wc, eten of drinken, normale afstand tot de andere stoel, bagage, water, thee, je moet bij wijze voor de lucht die je inademt betalen.

Dingen als prijzen zonder btw of lesuren verkopen die helemaal geen uur duren, waardoor je opleiding eerst heel erg goedkoop lijkt maar uiteindelijk kom je super duur uit want je hebt veel meer uur rijles nodig.

Bij onze Rijschool is een lesuur echt 60 min en de Proefles is zelfs Helemaal Gratis

Wat je ook vaak ziet is dat de lessen dan wel goedkoop zijn maar dat de kwaliteit van lessen erg laag is. Dat is ook zonde van je tijd, als je veel meer lessen nodig hebt om iets te leren dan kunnen de rijlessen wel stukken goedkoper zijn maar dat ben je alsnog duurder uit. En dat willen we niet natuurlijk!

"Onze instructeurs worden in-house Jaarlijks gecheckt door een observatie examen om Top Kwaliteit te waarborgen"

Sharing is Caring...
Call Now Button