Spoedcursus

Haal binnen 5 tot 10 dagen je rijbewijs met meer kans op slagen bij Rijschool Utrecht!

​WAAROM EEN SPOEDCURSUS?

​​€ 1797,-

  • ​Rijbewijs Binnen 10 Dagen in de Pocket
  • ​30 Rijles Uren van 60 Minuten
  • ​Veel Hoger Slagingspercentage dan Normaal
  • plus
    Natuurlijk ook Hier een Gratis Proefles
  • ​Direct Beginnen met Rijlessen
  • ​Een Spoedcursus heeft Voorrang op Anderen
  • ​Afhankelijk van de Drukte bij het CBR, Kan je Praktisch binnen 7 Dagen Slagen!

HOE GAAT ZO EEN SNELCURSUS IN Z'N WERK?

We beginnen met een gratis proefles, hier leren we elkaar een beetje kennen en maken we een plan van aanpak. Dit is erg belangrijk want zoals je waarschijnlijk weet is plannen meer dan de helft van het werk.

Dan gaan we knallen, elke dag tussen de 3-5 uur lessen. Het hele scala aan oefeningen komt aan bod. Het mooie van lang achter elkaar lessen is dat je een bepaalde vaardigheid elke dag kan oefenen. Doordat je dit elke dag herhaalt is de leercurve velen malen steiler dan elke week een uurtje lessen.

Elke les bespreken we het vooraf geleerde om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Ook hebben we een deel van de les die we “custom fit” noemen. Dit is een deel van de les helemaal toegewijd aan wat jij wilt oefenen, iets waarin jij jezelf nog niet sterk genoeg vind.

Als het examen nadert rijden we verschillende keren de ‘examen-route’ zodat je op het examen niet voor verassingen komt te staan. Ook zullen we de lessen meer gaan focussen op de examen oefeningen en gelukkig hebben we daar de tijd voor! Ik maak regelmatig mee dat we net voor het examen nog een les (van 4 uur) alleen maar achteruit inparkeren doen.

Wat vonden de voorgaande spoedcursisten?

MAAR LET WEL OP:

Voordat je begint aan het spoedcursus rijbewijs pakket moet je jezelf een aantal dingen afvragen.

WIL IK DIT?

Het is een uitdaging maar waar een wil is daar is ook een weg. Motivatie is erg belangrijk, we gaan de komende tijd knallen want jij moet je rijbewijs binnen 10 dagen in handen hebben! Het worden dagen van 3-5 uur lessen en het is niet altijd even makkelijk om vol te houden. Hier komt de motivatie om de hoek kijken, als je gemotiveerd bent dan sleep je jezelf er doorheen.

KAN IK DIT?

Omdat je bezig bent met een 10 daagse rijopleiding is het belangrijk dat je de tijd hebt om elke dag te lessen. Je bent elke dag aan het lessen en soms wel 3 uur achter elkaar en niet iedereen heeft hier tijd voor. Ik ben wel super flexibel dus we kunnen van alles verschuiven.

HEEFT DIT ZIN?

Ik hou van eerlijkheid en ik vind het op zijn minst netjes te zeggen dat je goed moet nadenken om zo een pakket te nemen. Wat ik vaak zie is dat mensen een spoedcursus nemen en dat ik degene ben met haast. Er worden afspraken afgebeld omdat mensen moe zijn of geen zin hebben.

Begrijp me niet verkeerd, ik heb er helemaal geen problemen mee alleen is het wel een beetje zonde om te betalen voor een spoedcursus waarbij je het rijbewijs niet met spoed behaald is. Je had misschien beter een ander rijles pakket kunnen kiezen, ga daarvoor naar de Kosten Rijopleiding pagina.

MIJN TEL: 06 553 662 09

Je kan natuurlijk ook iets achter laten op Facebook of stuur ons een email. Wil je video's zien van leerlingen die al bij ons zijn geslaagd? Of wil je waardevolle rijles en rijexamen tips? Subscribe je dan op ons Youtube Kanaal!

Sharing is Caring...
Call Now Button