Rijschool Utrecht

Rijschool UtrechtDe Goedkoopste Rijlessen in het Hartje van het Land

Als je eenmaal 16,5 geworden bent, wil je natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Misschien heb je al wat vrienden die hun rijbewijs hebben, en kun jij niet wachten om achter het stuur te kruipen.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je al iets ouder bent, en nu de stap hebt gezet om je rijbewijs te halen. Je verbreed hiermee letterlijk je horizon. Na het behalen van je rijbewijs gaat er een wereld voor je open. Je kunt overal naartoe, en bij veel meer bedrijven terecht voor een (bij) baan.

Woon je in de omgeving van Utrecht of wil je daar gaan lessen?

Dan ben je natuurlijk opzoek naar een goede, betrouwbare en niet al te dure rijschool in Utrecht. Gelukkig maar want dan ben je hier precies aan het juiste adres!

Studeer je in Utrecht en wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen?

Voor studenten met een geldige studentenpas hebben wij het “Studenten Kortings Pakket”. Je krijgt hier de eerste 10 lessen voor maar € 29,- !

Wij vinden dat je zelf je pakket moet kunnen samen stellen dus we hebben een heel simpel systeem.

Het Basis-pakket, het pakket waarmee alles begint, 14 lessen die iedereen nodig heeft. Dan hebben we verschillende “SuperSize Pakketten”, elke keer een keuze uit een pakket van 5 of 10 lessen met en zonder her-examen. Natuurlijk verschillen de prijzen per pakket maar kort gezegd geldt Hoe meer lessen, hoe meer korting! voor meer info klik hier

Wat erg populair is op het moment is de zogenaamde “Pakket op Maat”, we maken hier, in overleg met jou natuurlijk, een pakket helemaal aangepast op jouw eisen en benodigdheden. Samen gaan we eerst een proeflesje rijden en daarna bepalen we het precieze pakket waarmee jij je rijbewijs gaat halen!

Wil jij een “Pakket op Maat”?

Neem dan vandaag contact met ons op voor meer uitleg over het pakket en natuurlijk ook de prijzen.

Een eerlijke rijschool in Utrecht met gunstige prijzen

Bij ons kom je eerlijk lessen, we geven je namelijk een goed en eerlijk advies. Andere rijscholen in Utrecht maken soms gebruik van bepaalde verkooptrucjes op hun website. Ze verleiden je door middel van zeer gunstige prijzen, maar achteraf blijken deze prijzen niet te kloppen en ben je veel duurder uit. Dit soort praktijken zul je bij onze rijschool Utrecht absoluut niet aantreffen.

Wil jij beginnen met lessen? Dan begint het natuurlijk allemaal met een proefles.

Die is bij ons 100% gratis, ook als je besluit om niet bij ons te gaan lessen (dat is bij andere rijscholen nog wel eens anders). In deze eerste les gaan we samen kijken naar je kwaliteiten in de auto. We kunnen tijdens deze les bepalen hoeveel lessen je ongeveer nodig zult gaan hebben.

Wat zijn de kosten voor je rijbewijs?

Op basis van het aantal lessen dat wij denken dat je nodig zult hebben, bepalen we welk pakket het beste bij jouw situatie past. Zo kunnen we afrekenen per uur (€ 36 per uur), of we kunnen je een lespakket aanbieden. Bij de lespakketten zit het examen inbegrepen, en kun je in termijnen betalen (vanaf €69,- per maand). Deze termijnbetalingen kunnen gunstig zijn als je alvast met lessen wilt beginnen maar nog niet over het geld beschikt. Termijnbetaling vind je trouwens bij maar weinig andere rijscholen in Utrecht terug.

Je eerste les op je verjaardag?

Regelmatig krijgen we de vraag of we de eerste les op iemands verjaardag kunnen inplannen, dit lukt gelukkig bijna altijd! Houd er wel rekening mee dat je volgens de wet, al met 16,5 jaar kunt beginnen met je eerste les. Het is maar een wat je zelf wilt, sommige leerlingen willen beginnen als ze 18 jaar oud zijn en sommige zijn super ijverig en willen al beginnen met 16,5 jaar. Bij ons is dit allebei mogelijk.

Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt beginnen bij de rijschool in Utrecht. We zijn zelf ook jong geweest. Natuurlijk is het wel afhankelijk van de planning, maar meestal is het geen enkel probleem. Wil jij dus beginnen met lessen op je verjaardag? Neem dan nu contact op met onze rijschool in Utrecht, zodat we een plekje voor je vrij kunnen houden!

Hoeveel rijlessen heb ik ongeveer nodig?

Hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt, is per persoon zéér verschillend. Zo zijn er mensen die al na 15 lessen kunnen afrijden. Andere hebben wel 50 lessen nodig voordat het rijbewijs in hun bezit is. Deze getallen zijn allebei extremen gevallen.

“Over het algemeen kan gezegd worden dat je ongeveer 25 lessen nodig hebt om af te kunnen rijden.”

Sommige mensen slagen de eerste keer, andere moeten het nog eens over doen. Natuurlijk oefenen wij de routes die je tijdens je examen mogelijk zult gaan rijden. Daarnaast oefenen we iedere les een “speciale manoeuvre”. Deze zul je tijdens het examen ook moeten laten zien aan de examinator.

Als wij vinden dat je klaar bent voor het examen, dan zijn we zeker van onze zaak. We hebben je op dat moment voor 300% klaargestoomd voor het examen, dat je zelfs, in het ergste geval, 200% kan verliezen aan stress, onzekerheid of andere factoren en dan heb je nog de volle 100% over om te slagen!

Als de dag om af te rijden eenmaal is aangebroken, hebben we vaak nog 1 voorbereidende les. We rijden een aantal bekende routes, en doen wat extra oefeningen. Je begint dus “opgewarmd” aan je examen bij onze rijschool in Utrecht. Hierdoor is de kans van slagen alleen maar hoger!

Ben je overtuigd? Neem dan vandaag contact met ons op, en we plannen direct een afspraak. Zodat jij zo snel mogelijk kunt beginnen met het halen van je rijbewijs. Tot snel!

Sharing is Caring...

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: