PIMP je SpaarVarken Aktie

“Als het aan mij lag, Reed ik alleen nog maar BLOKuren… Daar zitten zoveel voordelen aan”

WAT ZIJN DAN DIE VOORDELEN?

GRATIS Lestijd

Elke les begint met een kort praatje en de eerste 10 van de les ben je erg druk om weer je plekje in je stoel te vinden. Allemaal zonde van de tijd want die had je veel beter kunnen gebruiken.

Ook is het voor veel lastig om de laatste 10 minuten ook nog geconcentreerd mee te doen, wat heel erg normaal is overigens. De mens heeft de nijging om, als het weet dat het einde nadert, zich eraan over te geven.

Dan ben je dus zo 20 minuten kwijt aan… niks eigenlijk. Zonde dus.. Daarom hebben we het BLOKuur geïntroduceerd!

Je neemt dan 2uur achter elkaar les ipv 1 uur. Ook hebben we een variant , de 1,5 uur les, ook effectief maar minder…

Je wint hiermee dus 20 minuten rijles tijd en daarbovenop worden de lessen ook nog eens goedkoper! Dubbelop dus, vandaar de “koele Amerikaanse versie” DOUBLE UP.

Buiten dit alles, heb je tijdens een les dus ietsje meer tijd om een oefening net even wat vaker te oefenen. Dat is gewoon al super waardevol, je weet zelf wel hoe vervelend het is als je net iets onder de knie hebt maar niet de tijd om het nog even een paar keer te doen.

Je Haalt Sneller Je Rijbewijs

Doordat je in blokuren lest hoeven we minder vaak af te spreken en we doen twee keer zoveel werk dus we zijn eerder klaar voor het examen. Als je ervoor hebt gekozen een TTT (tussentijdse toets) te nemen dan zul je verteld staan hoe snel je al “voor de proef” op examen kan!

Je Hebt Meer Tijd Voor Verzoekjes

Ook blijkt uit ervaring dat we sneller door de les heengaan omdat we in de zogenaamde “flow” komen. Hierdoor heb ik regelmatig veel tijd over in een BLOKuur die ik meestal benut met oefeningen uit de volgende les.

Maar we nodigen je uit om met je eigen oefeningen te komen, of naar plekken te rijden wat je moeilijk lijkt. Dat is uiteindelijk toch de beste manier.

Combineer je BLOKuren

Regelmatig wil een leerling naar een bepaalde stad om te lessen om bijvoorbeeld, zijn neefje te laten zien dan hij lest of om haar vriendinnetje op te halen en naar school te brengen.

Daarom kan je bij mij de BLOKuren Verdubbelen. Ja, je leest het goed.. We gaan nu “QUADRUPLEN” om maar in Amerikaanse termen te blijven.

Dus 4uur lessen en naar een stad naar keuze! We hoppen zo elke keer van een stukje snelweg naar een dorpje om wat andere oefeningen te doen.

Alles nog even op een rijtje...

Sharing is Caring...
Call Now Button