Rijschool OverWinter Aktie

Wij houden niet zo van de winter bij rijschool Utrecht, net zoals de meeste leerlingen trouwens. Daarom hebben we een lekker lente- en zomervol plaatje voor je neergezet, YoLo!

 

Overwinter Aktie

 

De OverWinter Aktie

PostImage

 

“Weinig mensen kiezen ervoor om in de winter hun rijbewijs te halen, Terwijl het nou net de tijd van het jaar is dat je het meeste leert!”

 

De Voordelen op een Rijtje

PostImage voordelen

 

Waarom juist Wel in de Winter Lessen:

 

Goedkoper lessen! €29 per uur

Als het goed is heb je het al zien staan tussen onze zomerse fleurige vrienden hierboven, maar als je dat hebt gemist…

 

Minder Druk

Het is over het algemeen minder druk bij ons in de rijschool dus meer plek om nog sneller te slagen.

 

Ook is het velen malen minder druk bij het CBR, je weet wel, de plek waar je theorie- en praktijkexamen doet. Kortom allemaal pluspunten.

 

Verschillende Rijomstandigheden

Over het algemeen kan je zeggen dat het in de winter vaker regent en sneeuwt dan in de zomer. Je krijgt te maken met Gladheid en motor-opstart problemen.

 

Dit zijn allemaal hele handige dingen die je ZEKER wel wilt meepikken als je toch een rij-opleiding doet. We weten allemaal dat je er veel meer leert als je het in het echt meemaakt.

 

Het word Sneller Donker

Dit is iets wat veel leerlingen over het hoofd zien en eigenlijk te weinig doen. En dat terwijl jongeren merendeel in de avond rijden.

 

Iedereen denkt dat het niks voorstelt en dat het geen verschil maakt, overdag of s’ avonds rijden. Ik kan je vertellen dat dit we degelijk schrikken is. Al mijn leerlingen zeggen na een keertje ’s avonds te hebben gereden, vaker ’s avonds te willen rijden.

 

Allemaal gratis en voor niets als je in de winter komt lessen. DUS Stop waarmee je bezig bent, pak je telefoon en Neem Contact met me OP!

 

 

Sharing is Caring...

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: