Mondeling theorie examen auto

Mondeling theorie examen autoAlle mensen die op willen gaan voor hun praktijk examen moeten eerst hun theorie examen halen. Zonder het theorie examen mag je niet achter het stuur zitten. Echter is het zo dat niet iedereen een klassikaal schriftelijk examen kan doen.

Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je bepaalde medische problemen hebt of dat je niet in staat bent om te schrijven. In dit geval is het mogelijk om een mondeling theorie examen voor de auto te doen bij rijschool Utrecht. Tijd om je hier wat meer over te laten zien!

Het mondeling theorie examen voor de auto

Eigenlijk is het al wel aan de naam te zien, een mondeling theorie examen voor de auto houdt in dat je een examen mondeling zal leeggen. Dit is een examen wat je eigenlijk altijd individueel zal houden, al is het ook mogelijk dat er meerdere mensen het examen moeten doen.

Het examen ziet er hetzelfde uit als het normale examen, je zal dan ook dezelfde onderwerpen moeten beantwoorden. Vaak zal je wat meer tijd hebben om het mondeling theorie examen voor de auto af te leggen. Je kunt op de site van het CBR meer informatie vinden voor de vraag voor wie het mondeling theorie examen voor de auto eigenlijk geschikt is.

Hoe kun je een mondeling theorie examen voor de auto reserveren?

Kies je voor een mondeling theorie examen voor de auto dan is het van belang dat je hiervoor een reservering maakt. Je kunt dit op een drietal manieren doen. Je kunt op de eerste plaats je instructeur zelf benaderen. Als je voor deze optie kiest kan je een tolk krijgen voor tijdens het mondeling.

Als tweede optie is het mogelijk om het CBR te contacteren. Je moet wel altijd een examen met extra tijd of een ander individueel theorie examen hebben gedaan als je een mondeling theorie examen voor de auto wilt kunnen volgen. Meer informatie over deze mogelijkheid kun je terugvinden op de site van het CBR zelf. Ook kan je jouw verzoek via de post indienen.

Sharing is Caring...
Call Now Button