Hoeveel Rijlessen?

Het Gemiddelde aantal rijlessen dat je nodig hebt...

Wanneer je besloten hebt om te gaan starten met je rijbewijs, wil je natuurlijk zo snel mogelijk in het bezit zijn van dit roze papiertje. Logisch ook. Met je rijbewijs heb je namelijk alle vrijheid van de wereld en ben je van niks of niemand afhankelijk.

Daarnaast wil je natuurlijk niet al te veel geld uitgeven aan de lessen, want dat kun je natuurlijk ook voor leukere dingen gebruiken.

Hoeveel rijlessen je nodig hebt voordat je kunt afrijden bij een rijschool in Utrecht is natuurlijk per persoon verschillend. Sommige mensen leren namelijk heel erg snel, andere pikken het wat minder snel op. Daarnaast hebben sommige mensen al wat rijervaring (bijvoorbeeld omdat ze al eerder lessen gehad hebben bij een andere rijschool in Utrecht).

Het Is Allemaal Afhankelijk Van Verschillende Factoren

Zoals je kunt zien is het van veel verschillende factoren afhankelijk hoeveel rijlessen je nodig zult gaan hebben. Als we kijken naar het gemiddelde van onze rijschool in Utrecht komen we tussen de 20 en 30 lesuren uit. Voor de duidelijkheid: dat is een gemiddelde. Er zijn dus mensen die er korter over doen, en mensen die er langer over doen.

MEERDERE UREN ACHTER ELKAAR

Wanneer je meerdere uren achter elkaar aan het lessen bent leer je vaak en stuk meer. Je zit dan langer in de auto. Daardoor kunnen we soms ook wat verder weg gaan, zodat je op nieuwe plekjes komt. Dat is natuurlijk enorm goed voor je rijervaring.

In ons basispakket bieden we bijvoorbeeld 14 lessen van een volledig uur aan. Je krijgt met dit pakket een korting op het reguliere uurtarief. Sommige mensen zijn na het nemen van 14 lessen klaar voor het examen, en andere nog niet. En dat geeft helemaal niets. Onze rijschool in Utrecht biedt je nog talloze opties om je voor te bereiden op het grote examen. Wij willen je namelijk ook de eerste keer zien slagen!

OF LIEVER LOSSE LESSEN?

We kunnen gerust nog een aantal losse lessen inplannen, of je kiest een van onze kleine lespakketten. Dit zal je, vergeleken met losse lessen, heel wat geld kunnen besparen! Klik Hier voor meer info over de lespakketten en lesuren bij onze rijschool.

Bij ons is een proefles altijd gratis. En gratis is bij ons ook echt gratis. Andere rijscholen willen de “gratis” proefles nog wel eens in rekening brengen wanneer je toch voor een andere rijschool kiest.
Tijdens deze proefles kunnen we een beeld krijgen van hoe goed jij kunt rijden. Op basis van deze eerste kennismaking bepalen we samen wat het beste bij jouw situatie aansluit.

Denken wij dat je snel kunt afrijden? Dan doen we je een voorstel waardoor je zo snel mogelijk kunt afrijden. Denken wij dat je wat meer lessen nodig hebt? Dan kiezen we een ander pakket. Hierdoor ben je per les een stuk goedkoper uit!

WAAR KAN JE OP REKENEN?

Hoeveel lessen je bij een rijschool in Utrecht nodig hebt is dus, zoals je hebt kunnen lezen, van veel factoren afhankelijk. Gemiddeld kunnen we zeggen dat je ergens tussen de 20 en 30 rijlessen van een uur nodig zult hebben.

Heb je er al iets meer aanleg voor, dan kun je wat minder lessen nemen maar heb je iets meer tijd nodig om het op te pikken? Dan zul je iets meer lessen moeten nemen. We hebben voor iedereen een pakket beschikbaar waardoor je niet te veel betaald.

“Bij onze rijschool in Utrecht stap je altijd met een glimlach in, en komt er met een nog grotere er weer uit! We proberen het lessen zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken.”

Tijdens het afrijden moet je natuurlijk ook op een relaxte manier in de auto zitten. Mede hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en word je kans om te slagen daardoor namelijk weer behoorlijk vergroot. Uiteraard is het streven van onze rijschool in Utrecht om je direct de eerste keer te laten slagen voor je rijbewijs.

Door de ervaring van onze rijschool kunnen we perfect inschatten hoeveel lessen jij nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor je...

Sharing is Caring...
Call Now Button