De Beste Rijschool in Hilversum, aangenaam!

De rijschool waar het draait om zelfvertrouwen, veiligheid en gewoon lol hebben in het lessen! Hoofdoorzaak nummer 1 van een onsuccesvol rijexamen is spanning. Heb je meer zelfvertrouwen, dan heb je minder stress…

Bij ons leer je niet alleen maar lessen maar je leert ook omgaan met examenspanningen en spanningen tijdens het rijden in het algemeen. Denk aan een heel druk kruispunt of een drukke weg waar niemand je tussen wilt laten. We hebben het allemaal wel eens, stress. Bij ons leer je daar mee omgaan! Wil je lessen bij onze rijschool in Amerfoort klik dan hier!

WAAROM ONZE RIJSCHOOL IN HILVERSUM?

HOEVEEL RIJLESSEN HEB JE NODIG OM TE SLAGEN?

Ja, dat is de vraag! Want hoe minder lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen, hoeveel minder je betaald! En dat is wat we willen…

“Zo snel en goedkoop mogelijk je rijbewijs halen”

Onze lieftallige designer “Kim” ​heeft voor jullie geprobeerd een simpel overzichtje te maken waarin je makkelijk kunt zien hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. Zoals je ziet heeft ervaring er ook een groot deel mee te maken dus hebben we dat ook meegenomen in ons plaatje.

Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat iemand met al 25 uur rijervaring bij een andere autorijschool minder lessen nodig zal hebben dan iemand die alleen nog maar een proefles heeft gereden.

35 Lessen
Nooit Gereden
25 Lessen
1x Gereden
10 Lessen
Eerder Gereden

WAT MAG HET KOSTEN?

Wil je ongeveer weten wat onze rijlespakketten allemaal kosten, klik dan op de knop 'prijzen'. Dan ga je hopelijk het verschil zien tussen de pakketten en de losse prijzen. Het grootste verschil zit in de voordelen die je krijgt bij voordeel pakketten, die je niet krijgt bij losse lessen.

Het voordeel van losse rijlessen nemen is weer dat je per les afrekent dus ook niet aan een pakket vast zit.

Vergeet niet onze acties! Die kunnen je zo enkele honderden euro's besparen! Klik voor meer info op de 'acties' knop.

Kijk wat Myrthe van onze Rijschool in Hilversum vindt

Het is logisch dat wijzelf erg content zijn met onze rijschool en dat wij onszelf beter vinden dan alle ander rijscholen in Hilversum en eigenlijk de gehele omgeving Utrecht. Daarom denken we ook dat het voor jullie veel waardevoller is om ervaringen van anderen te horen.

Dit deden wij eerst via een bedrijf dat dit voor ons deed, maar door slechte ervaringen met dit ‘review bedrijf’ moesten wij iets anders.

We hebben toen besloten het over een compleet andere boeg te gooien en zelf de ervaring video’s op te nemen en die gewoon hier te posten. Lekker eerlijk en niemand die ermee kan sjoemelen.

Ik raad jullie dan ook sterk aan een flink aantal te beluisteren, ieder persoon heeft andere wensen en voorkeuren. Have fun!

NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS PROEFLES

Door een proefles zorg je ervoor dat je voordat je een opleiding begint weet bij wie je instapt. Je kan op de beste manier ervaren hoe het gaat zijn tijdens de rest van je opleiding. Vind je de proefles niks, dan stap je uit en is er niks aan de hand!

De manier waarop een instructeur les geeft en jouw reactie daarop heeft ook weer invloed op jouw progressie. Dus wil je snel en voordelig je rijbewijs halen, zorg dan dat je gaat lessen bij een autorijschool met een instructeur die je begrijpt.

Sharing is Caring...
Call Now Button