Faalangst examen auto

Faalangst examen autoFaalangst is enorm vervelend om te hebben, al helemaal als je van plan bent om je rijbewijs te halen. Vaak kun je prima rijden, maar kom je door de stress maar niet door het examen heen. In dit geval is het mogelijk om een faalangst examen voor de auto af te leggen.

Dankzij een faalangst examen voor de auto ben je ondanks je faalangst in staat om te slagen voor het examen. Mocht je nog niet bekend zijn met dit speciale examen dan is het een goed idee om dit artikel even door te nemen. Wij van Utrecht rijschool zullen je namelijk alles laten zien wat je moet weten rondom het faalangst examen voor de auto.

Wat is het faalangst examen voor de auto?

Tijdens het faalangst examen voor de auto zal de focus er met name op liggen om het jou wat comfortabeler te maken. Dit houdt onder andere in dat je eerst ruimschoots kennis zal maken met je examinator. Deze kennismaking zorgt ervoor dat je minder last zal hebben van de stress, je kent de ander namelijk al wat beter.

Na deze ontmoeting zal de examinator rustig uitleggen wat er allemaal zal gaan gebeuren. Door alles stap voor stap door te nemen kun je even helemaal tot rust komen voordat je begint. Je hebt bij het faalangst examen voor de auto 15 minuten langer dan voor een normaal examen. Je rijdt in feite maar 35 minuten, de rest ziet op de ontspannen sfeer. Uiteraard is de inhoud van het examen precies hetzelfde als een normaal rijexamen.

Het aanvragen van een faalangst examen voor de auto

Je kunt een faalangst examen voor de auto aanvragen bij de rijschool waar je op dit moment je rijlessen volgt. Deze rijschol zal vervolgens een examen voor je reserveren bij het CBR. Voordat je het faalangst examen voor de auto mag volgen zal je eerst jouw theorie examen gehaald moeten hebben. Doordat je iets langer bezig bent met het faalangst examen voor de auto zal je iets meer moeten betalen. Echter vallen de kosten zeker mee.

Sharing is Caring...
Call Now Button