CBR tarieven 2020

CBR tarieven 2020Wanneer je jouw rijbewijs wilt halen dan zal je voor de nodige kosten op moeten draaien, het is op dit moment namelijk best duur om jouw rijbewijs te halen. Je zal naast de kosten voor de rijlessen ook aardig wat geld moeten betalen aan het CBR.

Waarschijnlijk weet je het al wel, het CBR is instantie die zich bezighoud met alle examens en aanvragen in ons land voor de automobilisten. Ben je benieuwd waar je aan moet denken voor de CBR tarieven van 2020? Dan raden wij van rijschool Utrecht je aan om snel verder te lezen, in dit artikel zal het namelijk allemaal aan bod komen. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan.

De huidige CBR tarieven van 2020?

Het praktijkexamen voor de auto kost in 2020 112,75 euro (+4,75 euro). Deze toeslag is voor de mensen die langer de tijd nodig hebben om het examen te kunnen doen. Dit is bijvoorbeeld zo voor de mensen met faalangst of voor de mensen die slechthorend zijn. De kosten voor de Gezondheidsverklaring zullen dit jaar nog hetzelfde zijn, voor het theorie examen ben je op dit moment 34,50 euro kwijt.

Heb je extra tijd nodig voor het theorie examen dan zal je een toeslag moeten betalen van 11 euro. Meer informatie over de hoogte van de CBR tarieven kun je terugvinden op de site zelf omtrent alle CBR tarieven van 2020 voor het behalen van je rijbewijs.

Kosten voor het rijden zelf

Wanneer je de CBR tarieven van 2020 hebt voldaan ben je er natuurlijk nog niet. Je moet namelijk ook een hoop bijkomende kosten betalen. De rijlessen zelf zijn het duurste. Hoe duur deze precies zijn zal afhangen van de rijschool, dit kan namelijk onderling aanzienlijk verschillen. Ook voor het aanvragen van een rijbewijs bij de gemeente zal je extra kosten moeten maken.

De kosten voor deze aanvraag kun je terugvinden op de site van de rijksoverheid. Je ziet dus dat de CBR tarieven van 2020 niet het voornaamste deel van de kosten in beslag nemen. Echter telt het wel op wanneer je alles onder elkaar zet.

Sharing is Caring...
Call Now Button