BIJ ONZE RIJSCHOOL IN AMERSFOORT HAAL JE SUPER SNEL JE RIJBEWIJS

En dat doe je met onze Spoedcursus

Het werkt heel simpel, je krijgt:

  • 30 Rijlessen van 1 uur
  • 1 CBR Rijexamen

En dat is, buiten jezelf natuurlijk, alles wat je nodig hebt op je rijbewijs te halen in Amersfoort.

De Spoedcursus kost je € 1797,-

En dat is een hoop geld, dus laten we nou maar zorgen dat we ze goed gebruiken.

Allereerst zijn er een aantal dingen die je jezelf moet afvragen.

  • Wil ik dit wel echt?
  • Kan ik dit wel?
  • Waarom wil ik dit?

Trouwens, we hebben ook een pagina voor onze bezoekers uit Zeist. Wil jij rijles in Zeist? Klik dan hier…

Bij een spoedcursus is het erg van belang om voldoende gemotiveerd te zijn, daarom vraag ik altijd even stil te staan bij deze simpele maar korte vragen. Dat kan je enorm wat geld schelen!

Direct beginnen bij onze autorijschool in Amersfoort?

Daar begint de hele rijopleiding mee, Actie nemen! De stap zetten... Wel eerst goed oriënteren, wat je overigens ook kunt doen na de proefles of terwijl je met een van onze medewerkers aan de lijn hangt.

Ik verklapte het net al een beetje maar je kunt het beste gelijk een proefles nemen. Het kost je 60 minuten van je dag en je krijgt antwoord op alle vragen die je maar kan hebben, neem daarom direct contact op! Whatsappen kan ook!

AANTAL LESSEN EN KOSTEN IN AMERSFOORT

Aantal Rijlessen dat je nodig hebt

Om nu verder te gaan moeten we eerst weten wat de rijopleiding je gaat kosten. Voordat we hieraan kunnen beginnen is het ook handig om even snel te kijken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. Hiervan is de prijs van je rijbewijs immers afhankelijk.

35 lessen Nooit Gereden
25 lessen 1 of 2 keer Gereden
10 lessen Al Eerder Gereden

De totale Kosten van een Rijopleiding

Er zijn meer belangrijke aspecten waar goed naar gekeken moet worden voordat je een beslissing maakt. Denk aan dingen als ‘sfeer in de auto’, ‘les-wijze’ of ‘persoonlijke relatie met de instructeur’. Ook deze dingen wil je echt wel meenemen in je beslissing, ook al zijn ze op het eerste gezicht niet al te voor de hand liggend.

Gespreid Betalen

Iedereen heeft wel eens een zware maand en iedereen loopt wel eens tegen een foute betaling op. Wij begrijpen dat en hebben het graag met je over jouw financiële situatie. “Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden”, kortom we komen er wel uit...

Bespaar veel geld door onze Unieke Acties!

Onze rijschool in Amersfoort staat niet alleen bekend om de rijlessen. Wij hebben altijd te gekke acties!

Acties waarmee jij sneller of voor veel minder geld aan je rijbewijs komt. Zo krijg je al €200,- geld terug als je drie nieuwe klanten vind voor rijschoolutrecht.net. Het enige wat je moet doen is een mailtje sturen naar mailons@rijschoolutrecht.net, waarin je vermeld wie zich heeft aangemeld via jouw en dan checken we dat direct en ontvang jij je prijs!

Maar er zijn meer Acties, ben je student of wil je gratis je rijbewijs?

ER IS ALLEEN 1 DING...

Nou we zijn er bijna, ik denk dat je nu een redelijk idee hebt of je bij onze rijschool in Amersfoort wilt komen lessen. Ik denk dat je al redelijk geïnteresseerd bent anders dan was je dit nu niet aan het lezen.

Je weet ondertussen ook wat de rijopleiding je persoonlijk allemaal gaat kosten, want je hebt zelf rekening gehouden met het aantal rijlessen wat je nodig hebt!!

Na alles wat we net allemaal hebben gedaan is het beste wat ik je kan aanraden om een proefles te nemen. Hij is helemaal gratis en zo voor jouw om het eens uit te proberen. Wij geven alleen maar rijles aan mensen die dat willen en nodig hebben, we hebben toch niks aan ontevredenheid?

Sharing is Caring...
Call Now Button